Yrityksenä

TGB – HUIPPULAATUA PARHAASEEN HINTAAN

 

Taiwan Vespa Co. Ltd. perustettiin Italialaisten toimesta 1965 valmistamaan ja kokoonpanemaan Piaggion Vespa skoottereita. Vuonna 1978 kuljettu tie Italialaisten kanssa erosi ja Taiwan Vespan nimi muutettiin Taiwan Golden Bee Ltd:eksi. Tällöin TGB:stä tuli itsenäinen valmistaja jolloin osien tuotanto suuntautui myös muille Eurooppalaisille skootteri ja moottoripyörä valmistajille. TGB on erikoistunut varsinkin CVT vaihteistojen valmistukseen ja valmistaa vaihteistoja tällä hetkellä mm. seuraaville valmistajille: Polaris, Can-Am, Peugeot, Rotax, Piaggio, SYM, Minarelli, Morini jne.

Tuotteet suunnitellaan huolella kymmenien vuosien kokemuksella pääasiassa Euroopan ja Amerikan markkinoiden vaihtelevia olosuhteita varten. TGB:n oma suunnitteluosasto kehittää niin laitteiden moottorit, kuin mönkijät ja skootteritkin. TGB:n valmistamia moottoreita käyttävät myös useampi muu Taiwanilaiset mönkijävalmistajat. Oma suunnitteluosasto, testilaboratorio, testirata -osastot takaavat huippuunsa hiotun laadun ja kestävyyden kaikissa tuotteissa ja osissa. Markkinajohtajuus mönkijöiden saralla on saavutettu 2000-luvulla jo monessa Euroopan maassa. Valmistajana TGB:llä on vuodesta 1995, ISO 9001 sekä QS 9000 ympäristö ja kierrätys sertifikaatit.

MAAHANTUOJA MODULARBOX OY

 

TGB merkin maahantuojana jo vuodesta 2005 toimii Modularbox Oy joka myöntää mönkijöille takuun sekä erittäin pitkän linjan toimijana takaa myös varmat varaosa- ja huoltopalvelut. Modularbox Oy vastaa myös pk-seudun jälkimarkkinoinnista ja sen ulkopuolella asiaa hoitaa yli 150 sopimushuoltopistettä.

Olemme toimittaneet Suomeen jo lähes 10 000 TGB-mönkijää vuodesta 2005 lähtien. Miksi TGB on niin suosittu? Syitä suosioon ovat erinomaiset ajo-ominaisuudet, markkinoiden parhaat työominaisuudet varustettuna kunnon veto-ja työntökyvyillä. Edullinen hankintahinta sekä korkea laatu ja jälleenmyyntiarvo. Kaikki TGB traktorimönkijät ovat varustettu aidolla 100 % nelivetotekniikalla.

Modularbox Oy (y-1703303-6) on vakavarainen Suomalainen yritys jonka henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus koneiden ja laitteiden maahantuonnista sekä myynnistä. Markkinaosuutemme yli 40% tieliikennemönkijä/traktorimönkijä myynnistä.

 

Päätoimipaikkamme sijaitsee omissa yli 2000 m² toimitiloissa Espoossa, Kehä III varrella. Keskusvarastoltamme löytyy jatkuvasti yli 500 mönkijää/traktorimönkijää ja muuta laitetta heti toimitukseen. Sivutoimipisteemme sijaitsee Porissa. Pystymme toimittamaan kaikki tuotteemme edullisemmin suhteessa kilpailijoihin koska Modularbox Oy on ainoa isommista maahantuojista, joka ei käytä välikäsiä vaan toimittaa laitteet suoraan valmistajilta kuluttajille omista toimipisteistään.

Näin on saatu karsittua kustannuksia nostava jälleenmyynti organisaatio välistä pois jolloin tuotteiden hinnat jäävät kuluttajalle edullisemmiksi.

Edustamamme merkit kuuluvat maailman isoimpien valmistajien joukkoon ja olemmekin kaikilla edustamillamme osa-alueilla yksi suurimmista alamme toimijoista. Maahantuomme mm. TGB mönkijät, Bellier mopoautot sekä Pyrkijä ja Rally USA sähkötoimiset sähkö -skootterit, -mopot sekä -pyörät. Kauttamme saat rahoituksen ostamaasi tuotteeseen sekä toimitus onnistuu rahdilla koko suomeen.

 

Modularbox Oy kuuluu Suomen vahvimpien yritysten joukkoon, johon yltää vain 2% vakavaraisimmista yrityksistä. Suomen Asiakastieto Oy on luokitellut Modularboxin parhaaseen Platina-luokkaan sekä luottoluokittaja Bisnode Finland Oy parhaaseen AAA –luottoluokkaan. Tämän takia kanssamme on aina turvallista asioida.

Takaamaan maahantuomillemme laitteille takuu-, varaosa- sekä huoltopalvelut Suomessa yli 150 huoltopisteen kautta. Lisäksi annamme 10-vuoden varaosa- ja huoltotakuun, mikä parantaa tuomiemme koneiden jälleenmyyntiä olennaisesti. Toimitamme kaikki tuotteemme ajovalmiina ja luovutushuollettuna suoraan asiakkaille.

                                                                                                                      TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

WWW.RALLY.FI

WWW.SAHKOPYORA.FI

WWW.FINMAN.FI