600 LTX EPS ABS Pitkärunkoinen 
80km/h Traktorimönkijä ohjaustehostin

Täysin uusi ABS malline 600 LTX Traktorimönkijällä saa ajaa 80km/h

TGB 600 LTX EPS ABS Traktorimönkijä. Loistava valinta työkäyttöön ja hupiajoon! Saa ajaa 80km/h.

PIDENETTY RUNKO, EPS-OHJAUSTEHOSTIN, 80km/h TRAKTORILUOKKAAN REKISTERÖITY MÖNKIJÄ.

 

TARJOUSHINTA SISÄLTÄÄ

– TGB 3000lbs (1360kg) SÄHKÖVINSSIN 490€

– PERÄVAUNUPISTOKKEEN 60€

– TEHOKKAAT FULL LED-AJOVALOT

ETUSI ARVO YHTEENSÄ 2750€

 

TGB 600 LTX Traktorimönkijässä on seuraavat ylivertaiset ominaisuudet:

ABS JARRUT

TAKUU 4 VUOTTA

HUIPPUNOPEUS 80KM/H

HUIPPUNOPEUS 60KM/H

VAKAA AJAA TIELLÄ

EPS-OHJAUSTEHOSTIN

100% ETUPÄÄN LUKKO

LUOKKANSA SUURIN VETOKYKY, YLI 900KG

UUSI LCL VÄRINÄYTTÖ

TESTIVOITTAJA RENKAAT

EDULLISET HUOLTOHINNAT

Tiesitkö?

Euroopan edullisin TGB traktorimönkijä löytyy suomesta! Tämä on mahdollista siksi, että Modularbox Oy, Mönkijä Center maahantuojana on karsinut hintoja nostattavan jälleenmyyntiverkoston pois. Kaikilla muilla merkeillä maahantuojan ja loppukäyttäjän välillä on jälleenmyyjäverkosto joka nostaa tuotteen hintaa. TGB:n ostat aina edullisesti suoraan maahantuojan omista Mönkijä Center toimipisteistä. Näin takaamme markkinoiden parhaan hinta-laatu suhteen. Lähes kaikki TGB traktorimönkijä mallit ovat väjäämättä 10-28% kalliimpia muissa Euroopan maissa toisin kuin suomessa. TGB onkin kuulunut Suomen myydyimpien mönkijämerkkien joukkoon jo viimeiset 10 vuotta (lähde TraFi, ensirekisteröintitilastot)

TGB 600 LTX EPS T3B tehokas Traktori ohjaustehostimella

UUSI TGB 600 LTX EPS ABS 80km/h traktorimönkijä. Erikoisväri, FULL LED-ajovaloilla, uusi TFT-mittaristo ja EVO LED  takavalot, pidempi runko jossa matkustajan on mukava istua.

TGB traktorimönkijässä on yhdistetty erinomaisesti 100 % neliveto ja ABS-jarrujen toiminta, joka antaa ylivoimaiset ajo-ominaisuudet sekä maastossa, että tiellä. Innovatiivisen ABS-järjestelmämme ansiosta TGB-mönkijää on helpompi käsitellä, lisäksi ohjaus ote ja vakaus pysyy hallinnassa hidastamisen ja kiihdyttämisen aikana. Jarrut ja ABS-järjestelmä säätävät välittömästi jarrupainetta renkaiden nopeusantureiden tietojen avulla estäen renkaiden lukkiutumisen ja hallitsemattoman liirron, jopa liukkailla keleillä, sekä parantaen mönkijän vakautta tilanteissa. Voit ajaa itsevarmasti kaikissa olosuhteissa

TGB 600 LTX EPS traktorimönkijä, EPS-ohjaustehostin, järeät renkaat, tehokas ja vähäkulutuksinen 4-tahti moottori sekä kestävät 14″ alumiinivanteet. Tämä traktorimönkijä sopii ammattikäyttöön, nuorisolle kulkupeliksi tai vapaa ajankäyttöön. TGB traktorimönkijä on tiellä erittäin vakaa ajaa. TGB:llä hoituu matkat kouluun, kylille, kavereille tai harrastuksiin omatoimisesti jopa ympäri vuoden, myös talvikelillä. Kaikki TGB mallit ovat kahdelle rekisteröityjä.

VARUSTEET

Vakiovarusteita tässä mönkijässä on runsaasti. Erikoismaalatut ja lakatut katteet, Isot ja järeät 26″ renkaat 14″ alumiinivanteilla, 32cm maavara, 100% neliveto erikseen kytkettävällä lukolla, LED-ajovalot,, tehokas 3000lbs (1360kg) vetokyvyn omaava vinssi, 50mm vetokuula, perävaununpistoke, muovinen pohjapanssari, metallinen alleajosuoja, alennusvaihde työkäyttöön sekä erillisjousitus vaativia metsäolosuhteita varten.

TGB TAKUU 4 VUOTTA!

Kaikissa TGB mönkijöissä on nyt 4 vuoden takuu.

MÖNKIJÄT AMATTIKÄYTTÖÖN

TGB traktori mönkijä on erittäin suosittu valinta ammattikäyttöön ylivertaisten työominaisuuksien ansiosta. Vetokyky, omamassa, poikkeuksellisen vääntävä moottori sekä karkeakuvioiset pitävät renkaat tekevät TGB mönkijästä parhaan valinnan. Työkäyttöön niin maa- ja metsätalousyrittäjän, omakotitalollisen kuin mökkiläisenkin työparina ja kulkupelinä. Monissa tehtävissä, kuten lumen auraamisessa ja metsätöissä se on traktoria ketterämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Traktori mönkijä rinnastetaan työkoneeseen, jolloin sen voi hyödyntää verotuksessa.

100 % NELIVETO

Valittavana takaveto tai aito jatkuva 100 % neliveto etupään lukolla – ei epävarmaa sähkötoimista automaattinelivetoa. TGB on traktori mönkijä, jossa on kunnolla painoa työntekoon, paino takaa huippuluokkaiset veto- ja työntöominaisuudet metsä sekä lumitöihin tai esimerkiksi hirven ja puunvetoon.  Silloin kun tarvitaan parhaat työominaisuudet, luotettavan laitteen mutta edulliseen hintaan on valinta TGB. Tällä mönkijällä saa vetää tieliikenteessä jopa  830 kg painoista jarrullista kärryä.

NUORISOLLE KULKUPELIKSI, VAPAA-AJAN KÄYTTÖÖN

TGB traktori mönkijä on tiellä erittäin vakaa ajaa ja se onkin suosittu malli nuorisolle kulkupeliksi. Sillä hoituu matkat kouluun, kylille, kavereille tai harrastuksiin omatoimisesti jopa ympäri vuoden, myös talvikelillä. Kaikki TGB mallit ovat kahdelle rekisteröityjä. Mönkijää voi kätevästi käyttää myös pihatöissä. Esimerkiksi lumityöt Finman Nivelauran kanssa tai kuorman kuljetuksen peräkärryn avulla. TGB mönkijät tarjoavat laatua edulliseen hintaa, ajo, sekä -työominaisuuksia sekä korkean jälleenmyyntiarvon.

EDULLINEN HANKINTAHINTA KORKEA JÄLLEENMYYNTIARVO

TGB on markkinoiden edullisin laatu mönkijä, joka pitää myös hintansa erittäin hyvin! Modularbox Oy:n myydessä kaikki ajoneuvon suoraan tehtaalta asiakkaalle, on välistä saatu karsittua hintoja nostattava jälleenmyyntiverkosto. Näin ollen Euroopan edullisimmat TGB:en löytyvätkin juuri Suomesta. TGB:ellä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat ja valtaosa asiakkaista pysyykin merkissä vuodesta ja mönkijästä toiseen.

RAHALLA TAI ILMAN, RAHOITUS YKSITYISILLE SEKÄ YRITYKSILLE

Nopeasti ja vaivattomasti. Käsiraha alkaen 0 €. Voit hakea rahoituspäätöksen soittamalla myyntiimme tai asioimalla paikan päällä myymälässä. Rahoituspäätöksen hakeminen on sinulle ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Mikäli haluat tilata uuden ajoneuvon osamaksulla kotiovelle toimitettuna, soita myyntiimme niin haemme sinulle rahoituspäätöksen ja lähetämme ajoneuvon sinulle.

Tekniset tiedot

Moottori: 561cc 1-sylinterinen 4-tahti. EFI Fuel Injection (Siemens), rajoittamaton ohjainyksikkö
Jäähdytys: Nestejäähdytys sekä erillinen öljylauhdutin
Valot: Tehokkaat FULL LED-ajovalot, Uudistuneet LED takavalot
Nopeus: 80km/h, T3b ABS traktori
Voimansiirto: Kardaaniveto 2wd/4wd, etuperänlukko, 100% neliveto
Vaihteisto: Automaattinen C.V.T, vaihdekaavio: L/H/N/R/P
Mitat: P 2470mm x L 1320mm x K 1600mm (selkänojalla), 1300mm tangosta
Istuinkorkeus: 940mm
Jousitus: Erillisjousitus
Maavara: 32 cm
Ohjaustehostin: EPS-Electronic Power Steering, 3 tehostus aluetta (max/mix/off)
Vetokyky: yli 900 kg
Renkaat: Maxxis Big Horn 2.0, 26 x 9 -14″ & 26 x 11 -14″
Vanteet: 14″ TGB Design alumiinivanteet
Jarrut: Hydrauliset levujarrut, lukittava käsijarru
Mittaristo: Digitaalinen mittaristo jossa on toimintoja ajotietokoneen edestä.
Polttoainesäiliö: 18-litraa
Värivaihtoehdot: Maalattu mattamusta
Takuu: 4 vuotta / 12.000km (kumpi täyttyy ensin)

YRITTÄJILLE

Selkeä verotushyöty maa- ja metsätalousyrittäjille sekä muille alv- verovelvollisille yrityksille.
Koska mönkijän hinnassa ei ole autoveroa, on koko summa ALV -vähennyskelpoista, traktorimönkijän saa helposti verovähennyksiin koska se on oikea työkone.
Perusteluna mm. itse tehdyt lumenauraukset talvisin yrityksen alueelta, Ym.
Saa kuljettaa tiellä työvälineitä esim. lumiauraa tai peräkärryä.

Vakiovarusteet

 • ABS-jarrut
 • EPS-ohjaustehostin, 2-tehoaluetta
 • Näyttävät FULL LED-ajovalot (myös päiväajovalot)
 • Uudistuneet LED takavalot
 • Tehokas TGB 3000lbs sähkövinssi (SH. 490€)
 • 26″ Maxxis Big Horn 2.0 testivoittajarenkaat (SH. 960€)
 • 14″ TGB Chrome Design alumiinivanteet
 • Perävaunupistoke
 • Takaveto / Neliveto / Etuperän 100% lukko
 • Karjapuskuri (SH. 240€)
 • Uusitut tukevat etu ja takatelineet
 • Kahvasuojat
 • Pohjapanssari
 • 12v virran ulosottoja 2kpl
 • Lukolliset ja tiivistetyt säilytyslokerot etukatteessa
 • Digitaalimittaristo laajoilla valikoilla
 • Normaali 50mm vetokuula
 • Rattilukko
 • Lukittava polttoainekorkki
 • Jousituksen jäykkyyssäätö
 • Selkänoja sekä matkustajan kahvat

Yleistä traktorimönkijöistä

Traktorimönkijällä saa ajaan A (moottoripyörä) sekä B (henkilöauto) ajokorteilla. Nuorilta vaaditaan AM121-luokan ajokortti.
Ikäraja AM121 korttiin on 15 vuotta. Traktorimönkijällä saa ajaa normaalilla autotiellä.
ABS-jarruilla varustettuun mönkijään tarvitaan A tai B-luokan ajokortti.
Traktorimönkijöissä on edullinen vakuutusmaksu alk. 50-80€/vuosi.

Finman Nivelaura (katso myös esittelyvideot)

Finman kotimainen säädettävä 153 cm leveä nivelaura. Aura on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja se sopii vaativaakin ammattikäyttöön. Mönkijän alta vetokoukkuun asti menevä RHS työrunko ottaa iskut vastaan, joten auralla voi työskennellä reipasta vauhtia, eikä lumiketjuja välttämättä tarvitse. Finman nivelaura sopii erityisesti isojen ja pienten piha-alueiden lumiurakointiin. V-asennossa auralla voi kerätä, työntää ja kasata lunta isoltakin parkkipaikalta. Toisaalta aura toimii hyvin myös ahtaalla rivi- tai kerrostalon pihalla autojen, istutusten ja rakennusten väleissä. Kun auran taas kääntää kärkiauraksi, niin sillä voi puskea väyliä myös umpihankeen tai aurata kapeilta kävelyteiltä lumet kummallekin puolelle. Kulutuskumin ansiosta auraaminen on hiljaista eikä häiritse muita asukkaita taajamissa ja pihoissa. Saatavilla auran kanssa samaan työrunkoon sopiva 120cm leveä kotimainen patentoitu Finman etukauha.

TGB Traktorimönkijällä sekä kotimaisella Finman Nivelauralla urakoivat useat kiinteistöhuoltoyritykset läpi talven.

SIIRRY MÖNKIJÄ CENTER SIVUILLE TUTUSTUAKSESI TARKEMMIN
TUTUSTU LISÄÄ TAI TILAA