TGB 550 PRO X ABS
 Traktorimönkijä ohjaustehostin

Tehokas 550 PRO X ABS traktorimönkijä 4-vuoden takuulla
KATSO HINTA

TGB 550 PRO X ABS MÖNKIJÄ OHJAUSTEHOSTIMELLA

 Paras valinta työkäyttöön! Näyttävä traktorimönkijä huippuvarusteilla. Täysin rajoittamaton malli. Saa ajaa tieliikenteessä 80km/h mutta kulkee lujempaa. Nopeutta eikä tehoja rajoitettu!

ABS JARRUT

HUIPPUNOPEUS 80KM/H

TAKUU 4 VUOTTA

REKISTERÖITY KAHDELLE

EPS-OHJAUSTEHOSTIN

METELLIC ERIKOISVÄRIT

100% ETUPÄÄN LUKKO!

LUOKKANSA SUURIN VETOKYKY, YLI 900KG

TESTIVOITTAJA RENKAAT

UUDISTUNUT VÄRI LCL MITTARISTO

Tiesitkö?

Euroopan edullisin TGB traktorimönkijä löytyy Suomesta! Tämä on mahdollista siksi, että Modularbox Oy maahantuojana on karsinut hintoja nostattavan jälleenmyyntiverkoston pois. Kaikilla muilla merkeillä maahantuojan, ja loppukäyttäjän välillä on jälleenmyyjäverkosto joka nostaa tuotteen hintaa. TGB:n ostakin aina edullisesti suoraan maahantuojan omista Mönkijä Center toimipisteistä. Näin takaamme markkinoiden parhaan hinta-laatu suhteen. Lähes kaikki TGB traktorimönkijä mallit ovat 5-28% kalliimpia muissa Euroopan maissa toisin kuin suomessa. TGB onkin kuulunut Suomen myydyimpien mönkijä merkkien joukkoon jo viimeiset 10 vuotta (lähde TraFi, ensirekisteröintitilastot).

550-x-abs-1
UUTUUS TGB 550 PRO X ABS 80km/h MÖNKIJÄN OMINAISUUKSIA

TGB 550 PRO X ABS traktorimönkijässä on yhdistetty erinomaisesti 100 % neliveto ja ABS-jarrujen toiminta, joka antaa ylivoimaiset ajo-ominaisuudet sekä maastossa, että tiellä. Innovatiivisen ABS-järjestelmämme ansiosta TGB-mönkijää on helpompi käsitellä, lisäksi ohjaus ote ja vakaus pysyy hallinnassa hidastamisen ja kiihdyttämisen aikana. Jarrut ja ABS-järjestelmä säätävät välittömästi jarrupainetta renkaiden nopeusantureiden tietojen avulla estäen renkaiden lukkiutumisen ja hallitsemattoman liirron, jopa liukkailla keleillä, sekä parantaen mönkijän vakautta tilanteissa. Voit ajaa itsevarmasti kaikissa olosuhteissa. Myös suurin sallittu nopeus tieliikenteessä nousee 80km/h nopeuteen.

TGB 550 PRO X ABS traktorimönkijä, TFT-mittaristo, Full LED ajovalot + uudet EVO LED-takavalot, EPS-ohjaustehostin, järeät renkaat, tehokas ja vähäkulutuksinen 4-tahti moottori sekä kestävät 14″ alumiinivanteet. Tämä traktorimönkijä sopii ammattikäyttöön, nuorisolle kulkupeliksi tai vapaa ajankäyttöön. TGB traktorimönkijä on tiellä erittäin vakaa ajaa. TGB:llä hoituu matkat kouluun, kylille, kavereille tai harrastuksiin omatoimisesti jopa ympäri vuoden, myös talvikelillä. Kaikki TGB mallit ovat kahdelle rekisteröityjä.

VARUSTEET

Vakiovarusteita tässä mönkijässä on runsaasti. Erikoismaalatut ja lakatut katteet, Isot ja järeät 26″ renkaat 14″ alumiinivanteilla, 32cm maavara, 100% neliveto erikseen kytkettävällä lukolla, LED-ajovalot, tehokas 3000lbs (1360kg) vetokyvyn sähkövinssi, 50mm vetokuula, perävaununpistoke, muovinen pohjapanssari, metallinen alleajosuoja, alennusvaihde työkäyttöön sekä erillisjousitus vaativia metsäolosuhteita varten.

TGB TAKUU 4 VUOTTA!

Kaikissa TGB mönkijöissä on nyt 4 vuoden takuu.

MÖNKIJÄT AMATTIKÄYTTÖÖN

TGB traktori mönkijä on erittäin suosittu valinta ammattikäyttöön ylivertaisten työominaisuuksien ansiosta. Vetokyky, omamassa, poikkeuksellisen vääntävä moottori sekä karkeakuvioiset pitävät renkaat tekevät TGB mönkijästä parhaan valinnan. Työkäyttöön niin maa- ja metsätalousyrittäjän, omakotitalollisen kuin mökkiläisenkin työparina ja kulkupelinä. Monissa tehtävissä, kuten lumen auraamisessa ja metsätöissä se on traktoria ketterämpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Traktori mönkijä rinnastetaan työkoneeseen, jolloin sen voi hyödyntää verotuksessa.

100 % NELIVETO

Valittavana takaveto tai aito jatkuva 100 % neliveto etupään lukolla – ei epävarmaa sähkötoimista automaattinelivetoa. TGB on traktori mönkijä, jossa on kunnolla painoa työntekoon, paino takaa huippuluokkaiset veto- ja työntöominaisuudet metsä sekä lumitöihin tai esimerkiksi hirven ja puunvetoon.  Silloin kun tarvitaan parhaat työominaisuudet, luotettavan laitteen mutta edulliseen hintaan on valinta TGB. Tällä mönkijällä saa vetää tieliikenteessä jopa  830 kg painoista jarrullista kärryä.

NUORISOLLE KULKUPELIKSI, VAPAA-AJAN KÄYTTÖÖN

TGB traktori mönkijä on tiellä erittäin vakaa ajaa ja se onkin suosittu malli nuorisolle kulkupeliksi. Sillä hoituu matkat kouluun, kylille, kavereille tai harrastuksiin omatoimisesti jopa ympäri vuoden, myös talvikelillä. Kaikki TGB mallit ovat kahdelle rekisteröityjä. Mönkijää voi kätevästi käyttää myös pihatöissä. Esimerkiksi lumityöt Finman Nivelauran kanssa tai kuorman kuljetuksen peräkärryn avulla. TGB mönkijät tarjoavat laatua edulliseen hintaa, ajo, sekä -työominaisuuksia sekä korkean jälleenmyyntiarvon.

EDULLINEN HANKINTAHINTA KORKEA JÄLLEENMYYNTIARVO

TGB on markkinoiden edullisin laatu mönkijä, joka pitää myös hintansa erittäin hyvin! Modularbox Oy:n myydessä kaikki ajoneuvon suoraan tehtaalta asiakkaalle, on välistä saatu karsittua hintoja nostattava jälleenmyyntiverkosto. Näin ollen Euroopan edullisimmat TGB:en löytyvätkin juuri Suomesta. TGB:ellä on markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat ja valtaosa asiakkaista pysyykin merkissä vuodesta ja mönkijästä toiseen.

RAHALLA TAI ILMAN, RAHOITUS YKSITYISILLE SEKÄ YRITYKSILLE

Nopeasti ja vaivattomasti. Käsiraha alkaen 0 €. Voit hakea rahoituspäätöksen soittamalla myyntiimme tai asioimalla paikan päällä myymälässä. Rahoituspäätöksen hakeminen on sinulle ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Mikäli haluat tilata uuden ajoneuvon osamaksulla kotiovelle toimitettuna, soita myyntiimme niin haemme sinulle rahoituspäätöksen ja lähetämme ajoneuvon sinulle.

Tekniset tiedot

Moottori: 503cc 1-sylinterinen 4-tahti.
Sytytysjärjestelmä: EFI Fuel Injection (Siemens) jossa rajoittamaton ohjainyksikkö
Jarrut: Hydrauliset ABS- levyjarrut, lukittava käsijarru
Huippunopeus: Suurin sallittu tieliikenteessä 80km/h mutta kulkee lujempaa.
Jäähdytys: Nestejäähdytys sekä erillinen öljylauhdutin
Valot: Tehokkaat FULL LED-ajovalot
Nopeus: 80km/h, T3b ABS traktori
Voimansiirto: Kardaaniveto 2×4, 4×4, etuperänlukko, 100% neliveto
Vaihteisto: Automaatti C.V.T, vaihdekaavio: L/H/N/R/P
Mitat: P 2260mm x L 1320mm x K 1350mm
Istuinkorkeus: 940mm
Jousitus: Erillisjousitus
Maavara: 30.5 cm
Ohjaustehostin: EPS-Electronic Power Steering
Vetokyky: yli 900 kg
Renkaat: Maxxis Big Horn 2.0 26″ (9″ edessä, 11″ takana)
Vanteet: 14″ TGB Design alumiinivanteet
Mittaristo: Värinäytöllinen uusi LCL mittaristo jossa laajat toiminnot
Polttoainesäiliö: 18-litraa
Värivaihtoehdot: Metallic Green tai Metallic Grey
Takuu: 4 vuotta / 12.000km (kumpi täyttyy ensin)

YRITTÄJILLE

Selkeä verotushyöty maa- ja metsätalousyrittäjille sekä muille alv- verovelvollisille yrityksille.
Koska mönkijän hinnassa ei ole autoveroa, on koko summa ALV vähennyskelpoista, traktorimönkijän saa helposti verovähennyksiin koska se on oikea työkone.
Perusteluna mm. itse tehdyt lumenauraukset talvisin yrityksen alueelta, Ym.
Saa kuljettaa tiellä työvälineitä esim. lumiauraa tai peräkärryä.

Vakiovarusteet

 • ABS-jarrut
 • EPS-ohjaustehostin
 • Tehokkaat FULL LED-ajovalot (myös päiväajovalot)
 • Uudistuneet LED takavalot
 • TGB 3000lbs sähkövinssi (SH. 490€)
 • 26″ Maxxis Big Horn 2.0 (SH. 960€)
 • 14″ TGB Chrome Design alumiinivanteet
 • Takaveto / Neliveto / Etuperän 100% lukko
 • Muoviset facelift mallit etu ja takatelineet
 • Matkustajan selkänoja ja käsikahvat
 • Karjapuskuri (SH. 240€)
 • Etumaskin pikakiinnitys puhdistusta varten
 • Kahvasuojat
 • Pohjapanssari
 • Metallinen alleajosuoja keulassa
 • 12v virran ulosottoja 2kpl
 • Lukolliset ja tiivistetyt säilytyslokerot etukatteessa
 • Digitaalimittaristo laajoilla valikoilla
 • Normaali 50mm vetokuula
 • Rattilukko
 • Perävaunupistoke
 • Lukittava polttoainekorkki
 • Jousituksen jäykkyyssäätö

Yleistä traktorimönkijöistä

Traktorimönkijällä saa ajaan A (moottoripyörä) sekä B (henkilöauto) ajokorteilla. Nuorilta vaaditaan AM121-luokan ajokortti.
Ikäraja AM121 korttiin on 15 vuotta. Traktorimönkijällä saa ajaa normaalilla autotiellä.
ABS jarrullisen mönkijän kuljettamiseen tarvitaan A tai B luokan ajokortti.
TGB:ssä traktorimönkijän nopeus rajoitettu 60 km/h kaasun ruuvilla.
Traktorimönkijöissä on edullinen vakuutusmaksu alk. 50€/vuosi.

SIIRRY MÖNKIJÄ CENTER SIVUILLE TUTUSTUAKSESI TUOTTEESEEN
KATSO HINTA